Nycklar Skene

Behöver du hjälp med lås? Vi är specialister på tjänster som har att göra med alla typer av lås såsom nyckelutförande, kopiering, låssmed för att låsa upp när det behövs! Du kanske går i tankarna på att installera ett digital låssystem? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. 

Nycklar Skene - En låssmed tillgänglig när du behöver det!

Verksamheten startades 1981 och vår målsättning har alltid varit att bedriva låssmedsverkasmhet i Markbygden med omnejd samt att kunna erbjuda en fysisk butik i Kinna. Idag många år senare har vi givetvis samma ambition.

Därför har vi skräddarsytt en bred utbud med tjänster som omfattar låsservice, men samtidigt erbjuder vi än idag låssmed vid behov. Då vi vet att när olyckan är framme så är det viktigt att få hjälp snabbt och smidigt! När du behöver oss så finns vi tillgängliga för att hjälpa dig! Allt du behöver göra är att besöka vår butik eller ringa till oss!

Nycklar Skene - Vi har hög kunskap och lång erfarenhet

Nycklar Skene - Kvalitativa och säkra låstjänster

Vi är ett seriöst företag som har gedigen kunskap om hur man hanterar de flertaliga låsproblem du kan mötas i din vardag av. Därför arbetar vi alltid effektivt och smidigt för att kunna säkerställa en snabb ingång genom den låsta dörren, samtidigt fokuserar vi på att minimera skadan på det befintliga konstruktionen såsom dörr och bil för att kunna säkerställa att arbetet nästan är osynligt i efterhand. Oftast behöver man byta lås när nycklar och annat kommer bort, från oss får du alltid ett helt & komplett jobb utfört! 

Vi kan lås och har över 30 års erfarenhet!

Vi erbjuder även moderna låslösningar!